Ima neobičan stil

Brad Pitt ljubi 25 godina mlađu kolegicu? Evo tko je žena koja je potpuno drugačija od njegovih bivših

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alia Shawkat i Brad Pitt upoznali su se 2019. preko zajedničkih prijatelja, a ona često svraća u njegovu vilu, koja je nedaleko od njezina doma.

Iako Brad Pitt (56) odbija govoriti o svom privatnom životu, navodno je već duže vrijeme u vezi s glumicom i umjetnicom Alijom Shawkat (31). 

Pogledaj i ovo showbuzz sve objasnila Mjesecima se nagađa da je ona nova ljubav Brada Pitta, a glumica je napokon progovorila o njihovom odnosu

Alia je viđena prije nekoliko dana kako obavlja kupnju u Los Angelesu, a pritom je bila gotovo neprepoznatljiva. Američka glumica, koja se proslavila u seriji "Prikraćeni" obukla je crne kratke hlače, majicu i čarape te obula tenisice. Na glavu je stavila šešir te je imala sunčane naočale i zaštitnu masku za lice, a pritom je nosila torbicu, kavu i nekoliko vrećica. 

Stranim medijima posebno su za oči zapele njezine prljave tenisice, ali i kosa koju je ranije skratila zbog jedne uloge. Alia je viđena prošlog tjedna kako napušta Bradovu vilu u Los Angelesu, koja se 10 minuta pješice od njezina doma. 

Kako pišu američki mediji, par se upoznao 2019. preko zajedničkih prijatelja, a Shawkat često svraća u Pittovu kuću čak i tijekom pandemije koronavirusa. "Stalno se druže. Alia mu dolazi pješke ili na biciklu kad god ima vremena", rekao je nedavno izvor za američke medije. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#duckbutter

A post shared by Alia Shawkat (@__mutantalia__) on

Par ostaje kod kuće i naručuje brzu hranu poput pizze ili burgera ili se odveze do obale.

Glumica inspirira Bradov producentski rad i daje mu savjete u koje projekte da se upusti, a i on pomaže njoj s tim odlukama. 

Alia i Pitt viđeni su početkom ožujka u klubu u Los Angelesu. Čini se da je glumac prešao na još mlađe žene nakon njegove prve supruge 51-godišnje Jennifer Aniston i druge supruge 44-godišnje Angeline Jolie. 

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene