"događaju se čuda"

Hrvatski reprezentativac oženio atraktivnu Grkinju s kojom će sljedeće godine dobiti prvo dijete

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dario Melnjak i Georgia Psora vjenčali su se u Varaždinu i pozirali na ulici za svadbene fotografije.

Nogometni reprezentativac Dario Melnjak (28) oženio se nakon četiri i pol godine veze atraktivnom Grkinjom Georgiom Psorom

Par se vjenčao u Varaždinu i pozirao na ulicama tog grada za svadbene fotografije. Dario je nosio crno odijelo sa svjetlucavim gornjim dijelom te leptir mašnu i bijelu košulju, a Georgia je imala blještavu, zlatnu haljinu koja je naglasila njezin trudnički trbuh. 

Nogometaš je podijelio fotografije na svom Instagramu i možete ih pogledati ovdje, a uz njih je stavio i lijepu posvetu. "Kada Bog uskoči, događaju se čuda", napisao je Dario koji će krajem ožujka dobiti prvo dijete s Georgiom. Sportaš često na svom Instagramu dijeli fotografije sa zgodnom Grkinjom i ističe koliko mu znači. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you all, for amazing wishes, kindness and love that you gave me today,and all the other days! Thankful to God,for having you all in my life💫🎂🎉🙏🏽 #28yearsold#blessed

A post shared by Dario Melnjak (@d_melnjak) on

Inače, Melnjak je iz sela Krkanca koje je u blizini Varaždina. Sredinom 2019. je postao dio hrvatske nogometne reprezentacije, a igra u tuskom klubu Çaykur Rizespor. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene