Žive zajedno

Dinamovac godinu dana u tajnosti ljubi 9 godinu stariju pjevačicu koja se odjednom povukla iz javnosti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivan Šunjić i Nikol Bulat žive zajedno u stanu na Laništu.

Dinamovac Ivan Šunjić u sretnoj je i tajnoj vezi posljednjih godinu dana.

Pogledaj i ovo Nikol Bulat sve se promijenilo Ovako je prije 13 godina izgledala naša pjevačica koju nema šanse da danas prepoznate, a i napustila je Hrvatsku te postala majka!

No, ona više nije tajna, jer se upravo saznalo kako mladi nogometaš ljubi djevojku koja je dobro poznata domaćoj javnosti.

Riječ je o pjevačici Nikol Bulat, bivšoj članici popularne domaće grupe Feminnem koja se odjednom povukla iz javnosti, pa ju zaista dugo nismo nigdje vidjeli.

A 22-godišnji Šunjić ovih je dana jedan od glavnih domaćih sportskih vijesti zbog odlaska iz Dinama u engleski Birmingham, a Nikol je od njega starija 9 godina.

Veza nogometnog-pjevačkog para je stabilna, a svoje su ljubavno gnijezdo savili u stanu na zagrebačkom Laništu, doznaje Večernji list.

Nakon razlaza grupe Feminnem, navodno zbog toga što se Nikol nije slagala s prijedlozima ostale dvije članice Nede Parmać i Pamele Ramljak oko njihovog izgleda, smeđokosa pjevačica posvetila se obavezama na Pravnom fakultetu te poslu.

Za to vrijeme, Ivan je marljivo trenirao te postao jedan od najboljih igrača domaće lige. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry, princ William i Kate Middleton (Foto: AFP) Princ William i Kate Middleton (Foto: AFP) +6 Princ William i Kate Middleton (Foto: Getty Images) Celebrity Pokušavaju li to Kate i William nešto sakriti? Šuška se da je četvrta kraljevska beba već na putu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene