ponosan muž

Nogometaš fotkao mlađahnu ženu u golišavom izdanju, podržali ga: "Tko to ne bi radio?"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dani Alves oženio se 10 godina mlađom Joanom Sanz 2017., a španjolska ljepotica se pohvalila da ju obožava fotografirati.

Manekenka Joana Sanz (26) pohvalila se da ju muž, nogometaš Dani Alves (36) voli fotografirati i objavila golišavu sliku koju je on okinuo.

"Obožava me fotografirati. Kad sam u lijepoj haljini, kul majici i trapericama, seksi donjem rublju ili samo u najlonkama... Njemu nije važno", napisala je Joana pokraj fotografije na kojoj je samo u najlonkama, a koljenima je prekrila grudi. 

Njezina objava je naravno najviše razveselila muškarce koji ju prate na Instagramu. "Koja fotografija", "Prelijepa", "On je tako sretan čovjek", "Da bar moj muž to radi", "On je ponosan muž. Tko ne bi bio", "Ne krivim ga što to radi", "Tko to ne bi radio?", komentirali su njezini obožavatelji. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

He loves to take photos of me😌 When I’m wearing a nice dress, cool jeans and top, sexy lingerie or just a pair of tights... He doesn’t care 🤫 #husbandgoals

A post shared by Joana Sanz (@joanasanz) on

Dani i manekenka su u braku od 2017., a španjolska ljepotica je pozirala za brojne modne magazine. Brazilski nogometaš je prije Joane bio u braku s Dinorom Santanom s kojom ima sina i kćer. 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene