dobra promjena

Nives Ivanišević okinula selfie i pohvalila se novim imidžem pa dobila brojne komplimente: "Kao djevojčica"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Ivanišević objavila je selfie na kojem je pokazala koliko je skratila svoju kosu koja joj je nekad sezala do sredine leđa.

Nives Ivanišević (39) objavila je selfie na Instagramu i pohvalila se promjenom svog imidža. 

Pogledaj i ovo Nives i Goran Ivanišević - 2 Najskladniji domaći par! Evo kakav je poklon Goran Ivanišević dao svojoj lijepoj supruzi, ovih dana slave jedan poseban datum!

"Nova frizura", napisala je radijska voditeljica. Nives je dosta skratila svoju kosu koja joj je ranije dosezala sredinu leđa. 

Za novi izgled je dobila brojne komplimente. "Aaa. Kao djevojčica", "Lijepa", "Mačkice", "Lijepa kako god", "Puno bolja nego duga kosa, mogla si još skratiti", "Sjajno ti stoji nova dužina kose", "Puno, puno ljepše", komentirali su njezini pratitelji. 

Inače, Nives i njezin 11 godina stariji muž, proslavljeni tenisač Goran Ivanišević su nedavno objavili zajedničke slike i sa snom Oliverom što rijetko čine. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson)

"Moji dečki", napisala je radijska voditeljica u opisu objave kojom je obradovala svoje pratitelje, a iste reakcije izazvao je i Goran koji je također na svojem Instagramu podijelio sličnu fotografiju kao i Nives, na kojoj zaljubljeno gledaju jedno u drugu.Tenisač je svojim pratiteljima uz fotku poželio sjajan dan, a mnogi su primijetili da je njegov već takav.

Podsjetimo, Goran i Nives vjenčali su se na tajnoj ceremoniji 2017. godine, a godinu kasnije rodio im se sin Oliver. Radijskoj voditeljici to je bilo prvo dijete, dok umirovljeni tenisač iz braka s Tatjanom Dragović ima i 17-godišnju kćer Amer te 13-godišnjeg sina Emanuela.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) +0 Pierce i Paris Brosnan (Foto: Profimedia) Celebrity I nakon 20 godina braka savršen je kavalir prema supruzi koju je često branio od žestokih napada zbog njezine bujnije figure

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene