GNJAVE JOJ MUŽA

Nives objavila urnebesnu snimku Gorana i Đokovića: Dok je Ivanišević spavao, Nole se dobro zabavljao!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Voditeljica Nives Ivanišević objavila je na Instagramu snimku na kojoj tenisač Novak Đoković zafrkava njezina muža Gorana Ivaniševića dok spava.

Radijska voditeljica Nives Ivanišević (38) požalila se na Instagramu kako joj gnjave supruga dok nje nema pokraj njega. "A jadan", napisala je Nives pokraj videa na kojem su tenisač Novak Đoković (32) i njezin muž Goran Ivanišević (48) koji mu je trener.

Pogledaj i ovo Nives i Goran Ivanišević - 2 Najskladniji domaći par! Evo kakav je poklon Goran Ivanišević dao svojoj lijepoj supruzi, ovih dana slave jedan poseban datum!

Dok Goran spava u svom sjedalu, nasmiješeni ga Novak zadirkuje te dodiruje po masci na licu, kosi i ušima. Ubrzo se Ivanišević probudi i na trenutak se zbuni, a onda se i on počne smijati. Nivesini pratitelji na Instagramu su se nasmijali na video i komentirali kako je Goran uvijek spreman na šalu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A jaaaadan🤣🤣 Kad nema mene, drugi mi gnjave muza,tnx @djokernole 🤣🤣 #zamaskumeposlusao @goranivanisevicofficial ❤

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

"Zezancija je upalila", "Ovako zezat poštenog čovjeka. Senzacija", "Ali Goranova faca kada je otvorio oči", "Vratit će to njima Goran", napisali su. Nives je istaknula i kako ju je muž poslušao pa stavio masku na lice dok putuje. Ivanišević je trener Đokoviću od prošle godine.

Nives i Goran vjenčali su se 2017. i imaju sina Olivera (2).

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene