Kakva pomoć!

Nives Ivanišević podijelila preslatki trenutak s posla, pohvalila se s pojačanjem koje si je dovela!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Ivanišević rijetko dijeli fotografije sina Olivera kojeg je dobila s mužem Goranom Ivaniševićem, no kad to učini, uvijek raznježi pratitelje.

Nives Ivanišević (39) često dijeli svoje fotografije, no tek povremeno podijeli i neku od svog 2-godišnjeg sina Olivera

Pogledaj i ovo Nives i Goran Ivanišević - 3 kome više sliči? Sinčić Gorana i Nives Ivanišević ukrao je svu pozornost na obiteljskim fotkama s odmora: "Naslijedio sve najbolje!"

"Bok", napisala je Nives na Instagram storyju pokraj preslatke slike sinčića u radijskom eteru na Narodnom radiju. Oliver je sjeo na stolac uz mikrofon i čini se kako mu se svidjela mamino radno mjesto. 

Radijska voditeljica je očito odrađivala vikend šihtu, a kao pojačanje je dovela sina kojeg je dobila s mužem, bivšim tenisačem Goranom Ivaniševićem (49). 

Inače, Goran je nedavno iznenadio javnost predivnom posvetom supruzi. "Hvala ti, ljubavi mog života, na svoj podršci i ljubavi koju mi daješ. Volim te", napisao je Goran uz fotografiju svoje lijepe supruge.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson)

"Volim te", odgovorila mu je Nives u komentarima, a dirljivu objavu svog supruga podijelila je i u svojim Instagram Storyjima.

Podsjetimo, Nives i Goran vjenčali su se na tajnoj ceremoniji 2017. godine, a kao kruna njihove ljubavi godinu kasnije rodio im se sin Oliver.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene