Lijepo im je

Nives podijelila dio atmosfere iz svog i Goranovog doma i sve raznježila: "Moji dečki"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Ivanišević objavila je novu fotografiju sina Olivera kojeg je dobila s Goranom Ivaniševićem i tako raznježila svoje obožavatelje.

Supruga našeg umirovljenog tenisača Gorana Ivaniševića i radijska voditeljica Nives Ivanišević, na profilu na Instagramu je podijelila dio njihove obiteljske atmosfere i pokazala kako im prolazi vrijeme u izolacije.

Pogledaj i ovo Nives Ivanišević Sve je raznježio Nives Ivanišević pokazala čime ju je iznenadio sinčić Oliver, na ovo je baš teško ostati imun: "Pa radit ću ih svaki dan!"

38-godišnja Nives je tako s obožavateljima i pratiteljima podijelila fotografiju na kojoj su Goranov i njezin sin Oliver te njihov kućni ljubimac pas Marli.

"Moji dečki", napisala je kratko voditeljica uz objavljenu fotografiju.

To je još jedna objava u nizu kojom je uspjela raznježiti svoje društvo na Instagramu, a uz to je otkrila i da vrijeme kod kuće provodi krateći čitanjem i isprobavanjem novih kulinarskih recepata.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

Nives i Goran vjenčali su se u prosincu 2017. godine u jednom zagrebačkom restoranu, u intimnom krugu obitelji i najbližih prijateljia, a Oliver je na svijet stiga 2018. godine, a od tada njihovoj sreći nema kraja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene