Sve je dirnula

Nives Ivanišević napisala podužu objavu i iskreno priznala: "Iza mene je najgori period u životu"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Ivanišević objavila je fotografiju sa sinom Oliverom i čestitala mu drugi rođendan.

U obitelji Nives i Gorana Ivaniševića ovih se dana obilježava posebna prigoda, naime njihov sin Oliver slavi drugi rođendan, a mama Nives na društvenim mu je mrežama posvetila emotivnu čestitku, u kojoj se prisjetila i svoje nedavno preminule majke Vesne.

Pogledaj i ovo Nives Ivanišević - 1 prava uživancija! Nives Ivanišević otkrila je gdje ona i Goran provode zimski odmor, pohvalila se i svojim postignućem!

"Da se u životu možemo baviti samo pozitivnim stvarima, svima bi nam bilo lakše. U našoj je prirodi da smo i bezvoljni i ljuti i nikakvi (ponekad). Ovaj period iza mene najgori je period u mom životu, ali odlučila sam (stvar je odluke!) živjeti dan po dan, s osmijehom na licu i s onim što nam zapravo svima fali! ZAHVALNOST! Zahvalna sam do neba na ovoj ljubavi koju imam i više mi ništa ne treba. Sretan ti drugi rođendan, moj veliki dečko, probat ću barem malo usaditi u tebe ono što je tvoja baka u mene", napisala je Nives uz fotografiju na kojoj pozira s Oliverom i njegovom rođendanskom tortom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

Čestitke njezinih prijatelja i pratitelja u komentarima nisu naravno izostale.

"Već drugi, sretan! Ljubim vas", "Sretna ročkalica", "Ne mogu vjerovati da su već prošle dvije godine", "Sretan, maleni", "Sigurna sam da ćeš uspjeti", "Sretan rođendan, Oli", "Sretan rođendan malom bombončiću našem! Predivni ste", "Olivere, sretan ti divan dan", samo su neke od lijepih želja.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Zsa Zsa - 1 +0 Zsa Zsa - 2 Celebrity Naša pjevačica hrabro pokazala lice bez šminke i progovorila o ozbiljnom problemu s kojim se bori: "Teško je, ali neću se skrivati"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene