iskrena i duhovita

Nives Ivanišević objavila preslatki prizor sa sinčićem, no zasjenilo ga je njezino priznanje koje je sve nasmijalo: "Nećemo se lagati"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Ivanišević pozirala je sa sinčićem Oliverom u naručju, a opis fotografije je privukao pozornost i izazvao salve smijeha.

Nives Ivanišević (39) često dijeli na Instagramu preslatke fotografije sa sinčićem Oliverom (2), a to je učinila i ovog puta. 

Pogledaj i ovo Nives i Goran Ivanišević - 2 Najskladniji domaći par! Evo kakav je poklon Goran Ivanišević dao svojoj lijepoj supruzi, ovih dana slave jedan poseban datum!

No divan prizor je zasjenilo iskreno priznanje radijske voditeljice koje je nasmijalo njezine pratitelje.

"Naaajdraži suputnik na svijetu.. rekla bih najbolji, ali nećemo se lagati", istaknula je Nives koja je pozirala sa sinom u naručju.

Niz pratitelja joj je u komentarima ostavio emotikone koji plaču od smijeha dok su drugi komentirali slatku fotografiju. "A micek mali", "Prelijepi i dragi", "Mamina ljubav", "Ljepotica i anđeo", "Prekrasni", napisali su joj. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson)

Podsjetimo, Nives se udala za 11 godina starijeg Gorana Ivaniševića na tajnoj ceremoniji 2017., a godinu kasnije rodio im se sin Oliver. Radijskoj voditeljici to je bilo prvo dijete, dok umirovljeni tenisač iz braka s Tatjanom Dragović ima kćer Amber te sina Emanuela.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene