"Nabijaš nam komplekse"

Nives Ivanišević već dugo nismo vidjeli u badiću, svaki trenutak koristi za poziranje na misterioznoj lokaciji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Ivanišević je na profilu na Instagramu objavila nekoliko fotografija u badiću koje su snimljene na jednoj od egzotičnih plaža, ali naziv mjesta na kojem uživa zasad nije otkrila.

Radijska voditeljica Nives Ivanišević ovih dana na svom Instagramu sa svojim obožavateljima dijeli fotografije s egzotične destinacije čije ime zasad nije otkrila, ali ono što je sve zaintrigiralo su njezina izdanja u bikinijima.

Pogledaj i ovo Nives Ivanišević - 1 prava uživancija! Nives Ivanišević otkrila je gdje ona i Goran provode zimski odmor, pohvalila se i svojim postignućem!

39-godišnja Nives uživa na pješčanim plažama uz more, a ono što je svima zapelo za oko je besprijekorna linija i top forma kojom se može pohvaliti i na kojem joj mogu zavidjeti i mlađe kolegice.

"Prelijepa si", "Oprosti, ali nabijaš nam komplekse", "Jedem samo nožem jer mi je vilica pala na pod", "Kakva bomba od žene", "Ništa ne bi oduzeo ni dodao", "Ljepota, uživaj", "Predivna", "Ajme kako si zgodna", "Ne znam je li mi ljepša lokacija ili ti", "Morska sirena", "Vau, kakva zgodna žena", samo su neki od stotine komplimenata koje je dobila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson)

Nives inače svaki slobodni trenutak provodi s 11 godina starijim suprugom Goranom Ivaniševićem i njihovim sinom Oliverom, a pretpostavlja se da je cijela obitelj zajedno na odmoru.

Goran i Nives vjenčali su se na tajnoj ceremoniji 2017. godine, a godinu kasnije kao kruna ljubavi rodio im se sin Oliver. Radijskoj voditeljici to je bilo prvo dijete, dok umirovljeni tenisač iz braka s Tatjanom Dragović ima i 17-godišnju kćer Amber i 13-godišnjeg sina Emanuela.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Instagram) Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Instagram) Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Getty Images) - 6 Ricky Martin i Camila Cabello (Foto: Instagram) +4 Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Znamo ju kao jednu od najseksepilnijih žena, ali kada ju sretnete na ulici pomislili biste da je obična djevojka iz susjedstva

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Drew Barrymore (Foto: Getty Images) Tyra Banks (Foto: Profimedia) Cardi B (Foto: Profimedia) Cardi B (Foto: Profimedia) +3 Cardi B, Offset (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Kada se srede smatraju ih najljepšima na svijetu, a ovako izgledaju kada ih slučajno u prolazu uhvate paparazzi

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene