Blistaju!

Ovakve fotke su rijetke: Nives i Goran razmjenjivali nježnosti u Zadru, s lica nisu skidali osmijehe

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Ivanišević je na Instagramu objavila najnovije fotografije sa suprugom Goranom Ivaniševićem i oduševila fanove.

Nives Ivanišević pridružila se svom suprugu Goranu Ivaniševiću u Zadru, gdje se u organizaciji Novaka Đokovića trenutno odvija teniski turnir Adria Tour, a čiji je Goran direktor.

Pogledaj i ovo Nives i Goran Ivanišević - 2 Najskladniji domaći par! Evo kakav je poklon Goran Ivanišević dao svojoj lijepoj supruzi, ovih dana slave jedan poseban datum!

Koliko im je lijepo i koliko uživaju Nives je pokazala svojim pratiteljima na profilu na Instagramu gdje je objavila nekoliko fotografija na kojima sretni razmjenjuju nježnosti i zagrljaje. Uz fotografiju je ostavila samo dva emotikona srca i tagirala supruga, a nije poznato je li s njima i sin Oliver koji će ove godine navršiti dvije godine.

Nives ne dijeli često na društvenim mrežama fotografije iz privatnog života pa svaka takva objava izazove veliko zanimanje javnosti i raznježi njezine obožavatelje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

"Prekrasni ste", "Baš ste slatki", "Kako more i sunce djeluju", poručili su joj pratitelji u komentarima. 

Goran je nedavno za IN Magazin progovorio o očinstvu u zrelim godinama i zaključio da tako nešto nitko ne može platit.

Iskreno, ja sam mislio da ću imati manje živaca kako sam stariji, ali za njega imam i više živaca i strpljenja. Ostalo dvoje djece su već veliki, Amber će uskoro na fakultet, Manči je isto već veliki. Uživam sad jer su sad najslađi, najiskreniji, onako kad ti se smije kad dođeš doma jer mu je zbilja dragošto te vidi i ništa ne traži od tebe'', bio je izjavio presretni Goran.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Matthew Perry i Courtney Cox (Foto: Instagram) Celebrity U 57. godini isklesanim tijelom posramila duplo mlađe kolegice i kolege: "Trčati ovako u bikiniju je moj san"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene