strogi centar grada

Nives Ivanišević pokazala pogled iz stana u kojem živi s Goranom i otkrila njegovu luksuznu lokaciju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Ivanišević na Instagramu je objavila fotografiju pogleda iz svojeg i Goranova stana koji se nalazi u strogom centru Zagreba.

Supruga našeg proslavljenog tenisača Gorana Ivaniševića (50), radijska voditeljica Nives (39), na Instagramu je otkrila lokaciju njihova zagrebačkog stana.

Pogledaj i ovo Nives i Goran Ivanišević - 2 Najskladniji domaći par! Evo kakav je poklon Goran Ivanišević dao svojoj lijepoj supruzi, ovih dana slave jedan poseban datum!

U svojim pričama objavila je fotografiju pogleda s terase koja gleda na Europski trg, koji se nalazi u strogom centru grada, a fotkala je adventske kućice. Fotka je otkrila je i da su Ivaniševići već ukrasili stan božićnim lampicama.

Nives je dosad nekoliko puta na Instagramu pokazala i unutrašnjost stana u kojem živi s Goranom, a fotografije možete pogledati u našoj galeriji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives_Ivanisevic (@nivessimpson)

Podsjetimo, Goran i Nives vjenčali su se na tajnoj ceremoniji 2017. godine, a godinu kasnije kao kruna ljubavi rodio im se sin Oliver. Radijskoj voditeljici to je bilo prvo dijete, dok umirovljeni tenisač iz braka s Tatjanom Dragović ima i kćer Amber i sina Emanuela.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Robert Predrag Žmire - 1 Robert Predrag Žmire - 7 Robert Predrag Žmire Robert Predrag Žmire - 3 +5 Robert Predrag Žmire - 4 Celebrity Prije 10 godina je zamalo pobijedio u MasterChefu, no presudila mu je sitnica: "Nešto što košta 5-6 kuna, mene je koštalo 200 tisuća"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Anastacia (Foto: Profimedia) Anastacia (Foto: Getty Images) Anastacia (Foto: Getty Images) Anastacia (Foto: Profimedia) +4 Anastacia (Foto: Getty Images) Nekad i sad Bila je na vrhuncu slave kada se preko noći svega što je postigla morala odreći: "Mislila sam da ću umrijeti"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene