Lijepa voditeljica

Nives Ivanišević i dalje skriva egzotičnu lokaciju na kojoj uživa s Goranom, a nove fotografije su zbilja čarobne!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Ivanišević na profilu na Instagramu objavljuje fotografije i hvali se kako uživa na egzotičnoj destinaciji koju još nije otkrila.

Nives Ivanišević i dalje uživa na egzotičnoj lokaciji čije ime zasad nije otkrila, ali zato sa svojim obožavateljima na profilu na Instagramu dijeli čarobne fotografije i na njihov račun dobiva brojne laskave komplimente.

Pogledaj i ovo Nives Ivanišević Sve je raznježio Nives Ivanišević pokazala čime ju je iznenadio sinčić Oliver, na ovo je baš teško ostati imun: "Pa radit ću ih svaki dan!"

Na jednim od posljednjih fotografija koje je objavila lijepa radijska voditeljica i supruga Gorana Ivaniševića uživa u romantičnom zalasku sunca, dok pozira u moru u crnom badiću.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson)

"Lijepa žena", "Divota", "Predivna", poručili su joj pratitelji.

39-godišnja Nives već neko vrijeme uživa na pješčanim plažama uz more, a ono što je svima zapelo za oko je besprijekorna linija i top forma kojom se može pohvaliti i na kojem joj mogu zavidjeti i mlađe kolegice.

Nives inače svaki slobodni trenutak provodi s 11 godina starijim suprugom Goranom Ivaniševićem i njihovim sinom Oliverom, a pretpostavlja se da je cijela obitelj zajedno na odmoru.

Goran i Nives vjenčali su se na tajnoj ceremoniji 2017. godine, a godinu kasnije kao kruna ljubavi rodio im se sin Oliver. Radijskoj voditeljici to je bilo prvo dijete, dok umirovljeni tenisač iz braka s Tatjanom Dragović ima i 17-godišnju kćer Amber i 13-godišnjeg sina Emanuela.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene