romantični i otkačeni

Nives i Goran Ivanišević iznenadili fotkama s putovanja, rijetko ih viđamo ovakve iako oni tvrde drugačije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives i Goran Ivanišević trenutačno su u Veneciji, odakle su se javili na Instagramu, a njihove rijetke zajedničke fotografije sve su oduševile.

Naš proslavljeni tenisač Goran Ivanišević (50) i njegova supruga, radijska voditeljica Nives (39), nemaju običaj često objavljivati zajedničke fotografije na društvenim mrežama, pa svaki put kada to naprave, obraduju svoje pratitelje.

Pogledaj i ovo Nives i Goran Ivanišević - 2 Najskladniji domaći par! Evo kakav je poklon Goran Ivanišević dao svojoj lijepoj supruzi, ovih dana slave jedan poseban datum!

Ništa drugačije nije bilo ni s njihovim novim fotografijama iz Venecije koje je na Instagramu objavila Nives i na kojima su oboje pokazali svoju romantičnu, ali i otkačenu stranu.

"Nemamo nikad normalnu", napisala je Nives u opisu fotki na kojima s Goranom pozira na mostiću, a prizori su sve oduševili.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives_Ivanisevic (@nivessimpson)

"Baš ste lijepi", "Divno vas je vidjeti sretne", "Prekrasan par", "Ma divni ste", nizali su se komentari u sličnom stilu, a fotke su prikupile i na tisuće lajkova.

Nives je nedavno na svojem Instagramu pokazala i pogled iz njihova zagrebačkog stana te tako otkrila njegovu atraktivnu lokaciju.

Inače, Goran i Nives vjenčali su se na tajnoj ceremoniji 2017. godine, a godinu kasnije kao kruna ljubavi rodio im se sin Oliver. Radijskoj voditeljici to je bilo prvo dijete, dok umirovljeni tenisač iz braka s Tatjanom Dragović ima i kćer Amber i sina Emanuela.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene