nikad zanosnija!

Nives u mini haljini ponosno istaknula sve adute, a zbog ove fotke uspoređuju je sa svjetski poznatom seks bombom za kojom muškarci luduju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Cezijus je na Instagramu obajvila fotografije na kojima pozira u mini haljini zbog kojih je uspoređuju s Monicom Bellucci.

Nives Celzijus na Instagramu je objavila fotografije koje su njezine pratitelje oborile s nogu.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

Iako je pozirala pored bogate trpeze, zbog haljine koju je nosila nitko nije gledao u hranu, a pale su i usporedbe s jednom od najljepših žena svijeta.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

"Jutro kao ovo", napisala je Celzijus uz fotke na kojima zanosno pozira na terasi u crnoj mini haljini s otkrivenim ramenima i dubokim dekolteom, a stavila je i hešteg "stol za dvoje" zbog kojeg su neki njezini pratitelji pomislili da je pronašla ljubav.

"Bellucci", napisala joj je dizajnerica Monika Sablić, a njom su se složili i mnogi drugi koji su primijetili sličnost između Nives i slavne talijanske seks bombe, s kojom često uspoređuju i Ninu Badrić. Zaredali su se i brojni drugi komplimenti na račun njena izgleda na fotki, a dobila je i preko 10 tisuća lajkova.

Inače, Celzijus se vraća u nedjelju 25. travnja u 20:15 na Novoj TV kao članica žirija popularnog showa "Tvoje lice zvuči poznato" kao i Indira Levak, Goran Navojec i Igor Mešin.

Natjecatelji će biti Katarina Baban, Mario Petreković, Saša Lozar, Damir Kedžo, Dalibor Petko, Ivana Mišerić, Mario Roth te Maja Bajamić. Voditeljsku palicu će preuzeti uvježbani duo iz prethodne sezone - Frano Ridjan i Maja Šuput.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Belluci i Nicolas Lefebvre (Foto: Profimedia) Monica Belluci i Nicolas Lefebvre (Foto: Getty Images) +11 Monica Belluci (Foto: Getty Images) Celebrity Monicu Belluci paparazzi su uhvatili kad se najmanje nadala, fotografije izbliza otkrile su da se i ona bori s onim što je neizbježno  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene