Objavili i video

Nives osvanula na naslovnici jednog od najčitanijeg britanskog medija: "Oduševljava vojsku fanova"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus i njezina pojava tema su članka koji je o njoj objavio britanski The Sun.

Nives Celzijus ponovno je završila na naslovnici jednog od najčitanijeg bitanskog medija, magazina The Sun koji je i lani pisao o njoj kao bivšoj supruzi hrvatskog nogometaša Dine Drpića, a ovih dana sjetili su je se i kao Playboy modela koji podiže temperaturu na društvenim mrežama.

U tekstu ju opisuju kao bujnu glumicu koja svoju vojsku obožavatelja oduševljava pozirajuću u crnoj kožnoj haljini na krevetu. Uz to su objavili još nekoliko Nivesinih seksepilnih fotografija na kojima pozira u raznim pozama i odjevnim kombinacijama, kao i video s jednog od njezinih pjevačkih nastupa.

"Poznata je po vezi s bivšim hrvatskim nogometašem Dinom Drpićem. Par je dobio nadimak "Victorije i Davida Beckhama Badena" kada je on još igrao u Bundesligi. Bilo je to prije njihova razvoda 2014. godine", dio je objavljenog teksta The Suna.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

  1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Price (Foto: Profimedia) Katie Price (Foto: Profimedia) Katie Price (Foto: Profimedia) Katie Price (Foto: Profimedia) +4 Katie Price (Foto: Profimedia) Celebrity Ne odustaje: Unakazila je lice, a sada joj prijete oštećenje mozga, truljenje kože, ali i smrt

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene