Pun pogodak!

Nikad ljepša Nives Celzijus posebno zrači u haljini neobičnog kroja koja je pravi mamac za poglede

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus svake nedjelje kao članica žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato" ocjenjuje kandidate, a ove je nedjelje zablistala u narančastoj haljini te je ukrala svu pažnju.

Nives Celzijus za svaku epizodu showa "Tvoje lice zvuči poznato" odabere zanimljivu modnu kreaciju, a ove je nedjelje posebno zračila u narančastoj haljini neobičnoga kroja. Kosu je svezala u veliku punđu te je pokupila brojne komplimente svojih obožavatelja.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

Kao i za stajling voditeljice Maje Šuput, stilist Marko Grubnić glavni je "krivac" i za stil Nives Celzijus. Bilo da je zakopčana do grla ili da ističe svoj bujni dekolte, Nives uvijek oduševi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dok nestrpljivo iščekujete novi @tlzphr slobodno skratite vrijeme i bacite komentar na večerašnji stajling. Kako vam se sviđa ovo #orange izdanje? 🧡 #samoveselo #tlzphr #goodhairday

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Nives uz Indiru Levak, Igora Mešina i Gorana Navojca ocjenjuje kandidate u omiljenom showu "Tvoje lice zvuči poznato", a od samoga početka nove sezone ne krije oduševljenje glumcem Fabijanom Pavlom Medvešekom, za kojeg često ističe da je u njega zaljubljena.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

  1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Valentina Walme Celebrity Ispod ove maske krije se ljepotica koja je srce Hrvata brzo osvojila, a njezinu talentu dive se žene i muškarci

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene