Pun pogodak!

Nikad ljepša Nives Celzijus posebno zrači u haljini neobičnog kroja koja je pravi mamac za poglede

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus svake nedjelje kao članica žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato" ocjenjuje kandidate, a ove je nedjelje zablistala u narančastoj haljini te je ukrala svu pažnju.

Nives Celzijus za svaku epizodu showa "Tvoje lice zvuči poznato" odabere zanimljivu modnu kreaciju, a ove je nedjelje posebno zračila u narančastoj haljini neobičnoga kroja. Kosu je svezala u veliku punđu te je pokupila brojne komplimente svojih obožavatelja.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Maneskin, TLZP "Ovako se pjeva himna!" Treba li ubuduće ovako izvoditi "Lijepu našu"? Kad shvatite tko je ovaj mišićavi frajer, bit će vam jasno što smo htjeli reći!

Kao i za stajling voditeljice Maje Šuput, stilist Marko Grubnić glavni je "krivac" i za stil Nives Celzijus. Bilo da je zakopčana do grla ili da ističe svoj bujni dekolte, Nives uvijek oduševi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dok nestrpljivo iščekujete novi @tlzphr slobodno skratite vrijeme i bacite komentar na večerašnji stajling. Kako vam se sviđa ovo #orange izdanje? 🧡 #samoveselo #tlzphr #goodhairday

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Nives uz Indiru Levak, Igora Mešina i Gorana Navojca ocjenjuje kandidate u omiljenom showu "Tvoje lice zvuči poznato", a od samoga početka nove sezone ne krije oduševljenje glumcem Fabijanom Pavlom Medvešekom, za kojeg često ističe da je u njega zaljubljena.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

  1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Valentina Walme Celebrity Ispod ove maske krije se ljepotica koja je srce Hrvata brzo osvojila, a njezinu talentu dive se žene i muškarci

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene