Šali se na svoj račun

Nives Celzijus sve je zabrinula, otkrila da je ozlijedila ruku: "Drpić je u ovom slučaju bio u pravu"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus na Instagramu je obavijestila fanove kako je slomila ruku, a prisjetila se i što joj je uvijek govorio bivši suprug Dino Drpić.

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus slomila je ruku, a o svemu je obožavatelje obavijestila i na Instagramu. "A mislila sam da ću ove godine ostati zakinuta za godišnji odmor...", našalila se Nives na svoj račun te je dodala hashtag #malatrapava uz fotku na kojoj pozira s gipsom na ruci.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

Pokazala je i ozljedu na koljenu, a brojni obožavatelji poručili su joj kako se nadaju da će se što prije oporaviti. Na Instagram storyju Nives je komentirala i kako je njezin bivši suprug, Dino Drpić, uvijek govorio da je najtrapavija osoba koju je upoznao. "U ovom slučaju, bio je u pravu", komentirala je Nives.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A mislila sam da ću ove godine ostati zakinuta za godišnji odmor... 🤣 #malatrapava

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Nives je inače članica žirija showa Tvoje lice zvuči poznato, u kojem Lu Jakelić, Siniša Ružić, Neda Parmać, Mario Valentić, Marina Orsag, Lana Klingor, Marko Braić i Fabijan Pavao Medvešek prolaze nevjerojatne transformacije kako bi što vjernije interpretirali brojne glazbene legende s domaće i svjetske glazbene scene te reinterpretirali neke od njihovih najvećih hitova.

Najbolji show se nastavlja, a uskoro će gledatelji imati priliku uživati u novim transformacijama osmero kandidata šeste sezone. Osim Nives Celzijus, žiri čine Indira Levak, Goran Navojec i Igor Mešin, a voditeljski tandem Frano Ridjan i Maja Šuput uskoro će ponovno uveseljavati publiku svojim voditeljskim vještinama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene