začinila nedjelju

Nives zna kako sve baciti u trans i u najjednostavnijoj kombinaciji: "Što god imaš na sebi zavodiš"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus pozirala je u uskoj bijeloj majici i uskim trapericama, a brojni pratitelji su joj poručili da je u bilo kojoj kombinaciji predivna.

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus začinila je kišnu nedjelju svojim pratiteljima jednostavnom odjevnom kombinacijom. "Nedjelja je dan za trapke", napisala je Nives u opisu fotografije na kojoj pozira ispred ogledala u uskoj bijeloj majici i uskim trapericama koje su naglasile njezine zamamne obline.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

"Zgodnica", "Što god imaš na sebi zavodiš", "Jako si lijepa", samo su neki od komentara njezinih vjernih obožavatelja.

Nives često uveseljava svojih skoro 400.000 pratitelja na Instagramu provokativnim fotografijama, a svakom novom objavom oduševi sve.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

Osim na Instagramu Nives je svoje obožavatelje prošle godine uveseljavala i outfitima u showu Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato", u kojem je bila dio žirija. U toj ćemo je ulozi uskoro ponovo moći gledati jer se omiljeni show vraća na male ekrane, a nova sezona okupit će i osam najboljih natjecatelja iz prethodnih.

Popularni show Nove TV ''Tvoje lice zvuči poznato“ u utrci je za medijsku nagradu Zlatni studio, i to u kategoriji Najbolja TV zabava. Među finalistima je i glumac Goran Navojec, ujedno i član žirija u showu, u kategoriji Najbolji glumac.

Podržite ih svojim glasom, a kako to učiniti, saznajte ovdje.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Melania Trump (Foto: AFP) Melania Trump (Foto: AFP) +0 Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Zanimljivosti Svoje luksuzno vjenčanje Trump je htio prenositi i na televizijama, a ovako je Melania izgledala na njihov veliki dan

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene