svaka čast!

Nives se obračunala s hejterima i jasno im dala do znanja što misli, podršku joj dale i poznate prijateljice: "Kraljica nad kraljicama!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus je na svom Instagramu objavila video snimljen kraj bazena uz koji je dala do znanja što misli o zlim komentarima koji su posljednjih dana dolazili na njezin račun.

Nives Celzijus na svoj se način obračunala s hejterima na Instagramu te je objavila video u kojem je njezina pozadina u prvom planu. "Nives Celulitis (moje celulitno dupe ipak može poljubiti samo moj dečko)", napisala je naša poznata ljepotica uz video koji je snimila pored bazena.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus Opet nadmašila samu sebe Zbog ovog vrućeg prizora Nives se dive i muškarci i žene: "Žensko sam, ali i mene si zavela!"

"A di je taj celulit draga ženo", "Kraljica nad kraljicama", "Izgledaš božanstveno", samo su neki od komentara njezinih pratitelja, a podršku joj je dala i prijateljica Ecija Ivušić. Kasnije je Nives objavila i fotku na kojoj radi špagu, na koju je reagirala poduzetnica Snježana Mehun.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

"Draga prekrasna si! Nitko se ovako nije mogao istegnuti u teretani ko ti i nitko nije više i upornije trenirao nego ti, čak i profići su se mogli sakriti, a da svatko može napraviti podlu lošu sliku, Bože mili pa to znamo i još k tome iz lošeg kuta. Ne razumijem tko što ima od toga, ali neka narod uživa i pokušaju se svi uspoređivati s tobom hoće li im biti lakše? Neće! Hoće li biti ljepši? Neće! Mogu li ti uzeti tvoju presexy energiju i veliko srce pravog čovjeka, frenda, žene, majke, sestre, kćeri, ne mogu! Zato i jesi kraljica! Volim te", napisala joj je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

Nives smo donedavno imali priliku pratiti u showu "Tvoje lice zvuči poznato", a iz tjedna u tjedan obožavatelji su je obasipali komplimentima na društvenim mrežama i teško je reći u kojoj je kreaciji bila najljepša. Mogli smo je vidjeti u nježnima, ali i u onim vatrenima u kojima je malo toga ostavila mašti.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Christensen (Foto: Instagram) Helena Christensen (Foto: Instagram) Helena Christensen (Foto: Instagram) Helena Christensen (Foto: Instagram) +1 Helena Christensen (Foto: Instagram) Celebrity Skinula se u svileno donje rublje i još jednom pokazala da izgledom može posramiti i upola mlađe kolegice!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene