U svemu izgleda zavodljivo

Na Nives čak i jednostavan bijeli kombinezon izgleda seksi, samo ona zna kako joj to uspijeva

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus pozirala je u zavodljivim pozama na terasi pa fotografije objavila na Instagramu i obožavateljima uljepšala dan.

Iako je ovih jesenskih dana malo zahladilo, pjevačica i spisateljica Nives Celzijus, koju gledamo i kao članicu žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato", ne odustaje od uživanja na terasi, čime se pohvalila i svojim obožavateljima na Instagramu.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

Nives je objavila fotografije na kojim pozira uz otvorenu vatru na samostojećem stolu grijalici, dok na sebi ima jednostavan bijeli kombinezon koji je u prvi plan istaknuo njezin bujan dekolte.

"Terasna sezona još uvijek nije završena, celzijus diže se, a i romantični segment je prisutan", napisala je Nives uz fotografije na kojima zavodljivo pozira.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

"Blago onome tko uživa uz tu ljepotu, nadam se da je svjestan što ima kraj sebe, koji dragulj", "Nisam primijetio stolove", "Jednostavna ljepota Nives", "Ima li išta da ne stoji dobro na tebi?", "Najljepša žena na zemaljskoj kugli", "Pripazi da se plamen ne opeče od tebe", "Najbolja kombinacija dosad", "Ljepotica", "Predivna, tako prirodna", "Ne može ljepše od ovoga", poručili su joj obožavatelji u brojnim komentarima koje je dobila.

Slične komentare dobiva i za stajlinge u showu "Tvoje lice zvuči poznato", u kojima blista iz nedjelje u nedjelju, pa mnogi s nestrpljenjem čekaju u kakvoj će se kombinaciji pojaviti u novoj emisiji. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Bill Cosby (Foto: AFP) Bill Cosby (Foto: Profimedia) Bill Cosby (Foto: Profimedia) Bill Cosby (Foto: Getty Images) +3 Bill Cosby (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Objavljena najnovija fotografija iz zatvora nekad moćnog komičara, puno se promijenio u samo dvije godine

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene