Zvjerka u crvenom

Nives je poželjela da joj noge izgledaju duže pa zauzela zanimljivu pozu, čini se da se u tome dobro snašla

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus pozirala u ultrakratkoj haljini, a obožavatelji joj ne mogu prestati davati komplimente.

Nives Celzijus rijetko kada griješi svojim modnim odabirima pa je tako zablistala i u četvrtoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" i to u ultrakratkoj crvenoj haljini i malo toga ostavila mašti svojim obožavateljima.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

Oni joj se pak ne mogu dovoljno nadiviti, pogotovo nakon što je objavila fotografije na kojima je zauzela pozu u kojoj joj, kako sama kaže, noge izgledaju dugo.

"Zvjerka u crvenom. Pronašla sam perspektivu iz koje i moje noge izgledaju duge. Koja fotka vam je bolja, prva ili druga", napisala je uz fotografiju i pitala pratitelje za mišljenje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

"Obje", "Goriš na svakoj", "Božanstvena si na obje fotke!Odlično ti pristaje crvena", "Super zgodna. Najljepša na sceni", "Zar je potrebno išta reći?", "Dama u crvenom", "Fantastična i jedna i druga fotkica", "Ajmeeeeee kako si lijepa i slatka, haljina je super", "Savršeno Nives, nemam riječi, što starija, to ljepša", "Ipak je ovo savršenstvo", samo su neki od komplimenata koje je dobila.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene