Može li vatrenije?

Nives se već spremila navijati za Vatrene, ali od prizora u tijesnom bikiniju nekima bi se moglo i zavrtjeti u glavi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus pozirala je u minijaturnom badiću s kockicama i pružila podršku Vatrenima koji večeras igraju utakmicu protiv španjolske reprezentacije.

Nives Celzijus je na profilu na Instagramu svima pokazala kako je i više nego spremna bodriti našu nogometnu reprezentaciju u susretu protiv Španjolaca, a za to se već i prikladno odjenula.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus nevjerojatno sliče! Nives Celzijus pokazala lijepe kćer i sestru, objavila zajednički video: ''Ma prezgodne ste sve tri!''

"Make La Roja cry", napisala je kratko uz fotografiju na kojoj pozira u minijaturnom bikiniju koji joj je jedva prekrio grudi, a u prvom planu našla se i njezina bujna pozadina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

"Najljepša si", "Woooow grmiš", "Tooo Nives", "Uz ovakvu podršku dobit će pet komada", "Najbolja na svijetu, što starija to bolja", "Nives i kockice", "Jako si seksi", "Forza Croatia, forza Nives", "Ajmo Hrvatska", "Vidi se da si pocrnila", "Spremna si za ljeto", samo je dio komentara koje je dobila od svojih obožavatelja.

Nives smo do nedavno imali priliku pratiti u showu "Tvoje lice zvuči poznato", a iz tjedna u tjedan obožavatelji su ju obasipali komplimentima na društvenim mrežama i teško je reći u kojoj je kreaciji bila najljepša. Mogli smo ju vidjeti u nježnim, ali i u onim vatrenima u kojima je malo toga ostavila mašti.

Nives je osim atraktvnim kombinacijama u showu ostavljala dojam i svojim komentarima, a emocije se nije trudila sakriti pa smo ju nekoliko puta vidjeli i sa suzama u očima ili sa znakovitim smiješkom kada bi ju netko od kandidata stvarno oduševio.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene