kakva seksi bomba!

Nives Celzijus u izazovnoj kreaciji od lateksa proslavila posebno postignuće, sve komentirao i dečko njezine prijateljice: "Magična fotografija"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus podijelila je seksi fotografiju kako bi obilježila za nju poseban uspjeh.

Nives Celzijus počastila je obožavatelje seksi fotografijom s ljetovanja, a za to je imala poseban razlog. 

Pogledaj i ovo Nives Celzijus nevjerojatno sliče! Nives Celzijus pokazala lijepe kćer i sestru, objavila zajednički video: ''Ma prezgodne ste sve tri!''

"I 300 000 na Facebooku! Sretna, sretna, sretna. Hvala što me pratite, lajkate, komentirate. Najbolji ste", napisala je pjevačica i spisateljica uz seksi objavu. 

Nives je pozirala u ružičastoj kreaciji od lateksa u kojoj se isticao njezin bujni dekolte dok je ležala. Pratitelji su joj udijelili mnoštvo komplimenata. 

"Predivne oči, predivna žena", "Lijepa", "Kraljice", "Magična fotografija. Božica sunca", "Kakva si seksi bomba", komentirali su. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

U jednom od komentara se oglasio i bubnjar grupe Pravila igre Goran Belošević i dečko od Ecije Ivušić koja je dobra prijateljica s Celzijus. Poručio joj je da je objava top i ostavio emotikone koji plješću. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Mena Suvari (Foto: AFP) Mena Suvari (Foto: AFP) Mena Suvari (Foto: AFP) Mena Suvari (Foto: AFP) +2 Mena Suvari (Foto: AFP) Zanimljivosti Njezina gola fotka na krevetu punom ružinih latica danas je kultna, no iza kulisa događale su se gnjusne stvari

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene