Nisu si mogli pomoći

Nives Celzijus u problemima: Pitala obožavatelje za mišljenje, ali njih je nešto skroz dekoncentriralo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus pitala je svoje obožavatelje na Instagramu koja boja kose joj ljepše pristaje, ali oni su joj poručili da gledaju nešto drugo, a ne njezinu kosu.

Pjevačica Nives Celzijus, koju smo do nedavno gledali i u žiriju showa "Tvoje lice zvuči poznato", našla se u jednoj nedoumici pa je odlučila potražiti pomoć svojih obožavatelja na društvenim mrežama na kojima je vrlo aktivna.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus nevjerojatno sliče! Nives Celzijus pokazala lijepe kćer i sestru, objavila zajednički video: ''Ma prezgodne ste sve tri!''

Naime, 39-godišnja Nives očito i dalje razmišlja o promjeni imižda pa ju je zanimalo tuđe mišljenje.

"Kako sam vam draža? Svjetlija ili tamnija kosa?", napisala je Nives uz dvije objavljene fotografije, od kojih na jednoj pozira sa svjetlijom, a na drugoj s tamnijom kosom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

No ono što je većini bilo zanimljivije od boje kose je Nivesin dekolte kojeg je pokazala pozirajući na obje fotografije. 

"Dečki ne vide kosu", "A tko ti gleda u kosu", "Slabo se razumijem u kosu, ali prva je slika zanimljivija", "Dok su okice kakve jesu apsolutno je nebitna boja kose. Najljepša žena svih vremena", "Nives, opasna si kao Bugarska na svjetskom prvenstvu 1994", "Svetlija, puno više otkriva", "Prelijepa si", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

Nives je nedavno otkrila i kako uživa u ovim zimskim danima i da joj hladnoća nimalo ne smeta dok je pozirala u oskudnom izdanju, željno iščekujući snježne pahulje. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Romeo Beckham (Foto: Profimedia) Romeo Beckham (Foto: Instagram) Romeo Beckham (Foto: Instagram) Romeo Beckham (Foto: Instagram) +1 Romeo Beckham (Foto: Instagram) Celebrity Mediji ga uspoređuju s poznatim ocem, a zbog novog poteza na njega je najponosnija slavna mama!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene