Vruće, vruće!

Nives se skinula samo u kratke hlače te objavila i zamamni video, a za to je odabrala neobičnu lokaciju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus pozirala samo u kratkim hlačicama pa na Instagramu objavila i video.

Nives Celzijus počastila je svoje fanove izdanjem u toplesu, točnije samo u vrućim hlačicama, i to na zanimljivoj i pomalo neočekivanoj lokaciji.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

"Cesta za raj", napisala je Nives kratko uz fotografije koje je podijelila sa svojim vjernim obožavateljima na Instagramu, uz video koji je također zaintrigirao njezine pratitelje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

"Ruke u vis", "Šećeru preslatki", "Nikad bolji avion nije bio na Željavi", "Odmah kući i oblači se, prehladit ćeš se doma", Goriš, maco", "Ljepotica", "Tako to radi Nives kada je visok celzijus", "Lijepe noge", "Ti stvarno goriš", "Najzgodnija žena", "Izgledaš savršeno", "Nives, carica si", "Ajme meni, nije mi dobro", dio je komentara koje je dobila.

Pjevačica i spisateljica redovito na Instagramu golica maštu svojih obožavatelja, a svakom novom objavom napravi pravu pomutnju, pogotovo u ljetnim mjesecima jer se ne libi pozirati u golišavim izdanjima.

Nives smo donedavno imali priliku pratiti u showu "Tvoje lice zvuči poznato", a iz tjedna u tjedan obožavatelji su je obasipali komplimentima na društvenim mrežama i teško je reći u kojoj je kreaciji bila najljepša. Mogli smo je vidjeti u nježnima, ali i u onim vatrenima u kojima je malo toga ostavila mašti.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Madison Beer (Foto: Profimedia) Madison Beer (Foto: Profimedia) Madison Beer (Foto: Getty Images) Madison Beer (Foto: Getty Images) +4 Madison Beer (Foto: Getty Images) Celebrity Smatraju je najljepšom mladom pjevačicom, a izlazak bez grudnjaka osigurao joj je svu pažnju u šetnji s novim dečkom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene