I rucner ih komentirala!

Nives se pohvalila fotkom s mora u društvu zgodnih prijatelja zbog kojih je ovaj put pala u drugi plan

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus na Instagramu se pohvalila fotkom s mora na kojoj pozira uz prijatelje Davora Garića i Marbysa Negrettija.

Nives Celzijus ne odustaje od ljeta, a novom fotkom koju je objavila na svom Instagramu zaintrigirala je svoje brojne pratitelje.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

"Moji frendovi su zgodniji od tvojih", napisala je Nives ispod fotke na kojoj pozira s poznatim novinarom Nove TV Davorom Garićem i španjolskim modelom koji se na društvenim mrežama predstavlja kao Marbys Negretti.

Nije trebalo dugo da se zareda preko 10 tisuća lajkova.

"Odlična fotka", poručila je Ana Rucner u komentaru. Nives je pored svojih prijatelja pozirala u bikiniju, a sudeći po fotki, društvu nije nedostajalo dobre atmosfere.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

Nives često golica maštu svojim oskudnim izdanjima, a prije nekoliko dana je na svojem Instagramu otkrila da se po tom pitanju nije puno promijenila u zadnjih 20 godina.

Nedavno je objavljeno i kako se nakon uloge članice žirija u showu "Tvoje lice zvuči poznato" Nives Celzijus ponovno vraća na male ekrane, i to u glumačkom angažmanu u novoj seriji Nove TV "Bogu iza nogu", koju ćemo uskoro gledati na malim ekranima.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Izabel Kovačić - 6 Celebrity Lijepa supruga Matea Kovačića objavila fotku s roditeljima koje rijetko pokazuje, pogledajte od koga je naslijedila izgled

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene