I nije joj hladno!

Nives na sebi ostavila tek jedan komadić odjeće pa se pohvalila da ju je majka priroda nagradila, a fanovi kažu da su fascinirani

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus je na Instagramu objavila zanimljivu fotografiju s Plješevice, a komentari i komplimenti njezinih obožavatelja samo su se počeli nizati.

Za Nives Celzijus nema zime ovih dana što je pokazala i najnovijom objavljenom fotografijom na svom profilu na Instagramu, na kojoj pozira tek napola ogrnuta toplim kaputem.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

"Majka priroda", napisala je kratko Nives uz fotografiju za koju je otkrila da je nastala na Plješivici pa dobila tisuće lajkova i komentara obožavatelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

"Kakva slika", "Savršena", "Ne može bolje", "Kraljica", "Nije loša ova fotografija", "Pogotovo taj pogled", "Kakva bomba", "Bravo Nives", "Predivna", "Majka priroda uvijek fascinira", "Stiže li zima ili ljeto u Hrvatsku? Celzijusi rastu", neke su od poruka koje je dobila.

Nives je nedavno bila i jedna od glavnih zvijezda modne revije Snježane Mehun, na kojoj je njezin dekolte ukrao sve poglede, a tamo se raspričala i o svojem ljubavnom životu.

"Ljubav je OK, sve po starom. U nekom trenutku se već navikneš, pa ti je to pod normalno", kazala je za In Magazin Nives, koja je u vezi više od godinu dana, no skriva svojeg dečka, a naglasila je i kako se ne planira ponovno udavati.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +0 Maja Šuput Celebrity Dok suprug zaljubljeno gleda u Maju Šuput, njezini obožavatelji zabrinuli su se za njega zbog smiješnog detalja

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Paris Hilton (Foto: Profimedia) Paris Hilton (Foto: Profimedia) +0 Paris Hilton (Foto: Profimedia) Celebrity Raskošno vjenčanje koje su svi čekali: Udala se bogata nasljednica, procurile su i prve fotografije s luksuzne svadbe!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene