Bitno da se priča!

Nives pokušala povesti raspravu o otvaranju terasa, a tema su postali raskopčani gumbi na njezinoj haljini!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus na Instagramu redovito golica maštu svojih pratitelja, a ništa drugačije nije bilo ni ovaj put kada je objavila fotografiju na kojoj pozira u jeans haljini.

Nives Celzijus u ponedjeljak je pozirala u jeans haljini te je iskoristila sunčani dan za uživanje. "Radujem se terasama. A vi?", napisala je Nives u opisu fotografije te je dobila brojne pohvale na račun svog izgleda. Ipak, mnogi nisu mogli odoljeti ni da komentiraju kako su u centru pažnje raskopčani gumbi na njezinoj haljini.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

Nives često dijeli detalje iz privatnog života sa svojih preko 400 tisuća pratitelja na Instagramu, a svojim obožavateljima i redovito golica maštu provokativnim izdanjima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

Nives smo gledali u prošloj sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato" kao članicu žirija, a u istoj će se ulozi ponovno naći i u novoj "All stars" sezoni u kojoj će sudjelovati osam najboljih natjecatelja iz prethodnih sezona, i to redom Mario Petreković, Mario Roth, Saša Lozar, Damir Kedžo, Dalibor Petko, Ivana Mišerić, Katarina Baban i Maja Bajamić.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Badlwin, Hilaria Baldwin (Foto: Instagram) +0 Hilaria Baldwin (Foto: Instagram) Celebrity Samo šest mjeseci nakon što je rodila peto dijete, supruga slavnog glumca objavila da su dobili još jednu bebu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene