Ona o čišćenju, a...

Nives ruši Instagram! Nitko ne zna u što gledati – raskošni dekolte, haljinu ili nešto sasvim treće

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus na Instagramu je objavila fotografiju u izazovnom izdanju, a komentari na viđeno pristižu jedan za drugim.

Nives Celzijus izaziva brojne reakcije svakom svojom pojavom na društvenim mrežama, a pohvale na račun svog izgleda dobila je i ovoga puta.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

"Poslije svakog mog spremanja za izlazak moja soba je spremna za spremanje", napisala je Nives uz fotografiju na Instagramu na kojoj pozira u izazovnoj haljini i žutom kaputu. Haljina je otkrila njezin bujni dekolte, a radi se o kombinaciji o kojoj će se sigurno još dugo pričati.

"Vrh vrhova", "Najljepša, najzgodnija i veoma sposobna žena", "Najljepša si", "Savršena i daleko bez premca", samo su neki od komentara na njezinu fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Poslije svakog mog spremanja za izlazak, moja soba je spremna za spremanje.

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Inače, Celzijus je dio žirija popularnog showa "Tvoje lice zvuči poznato", koji se u nedjelju ponovno počeo emitirati, a ona je oduševila gledatelje svojim stajlingom. U svakoj emisiji odabere stil koji njezine obožavatelje obara s nogu, a što sprema za sljedeću, provjerite u nedjelju 4. listopada.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) +1 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Srca žena davno je osvojio, ali on je vjeran samo jednoj: Suprugu su mu vrijeđali zbog viška kila, njegova reakcija na to sve je osvojila

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene