Ona o čišćenju, a...

Nives ruši Instagram! Nitko ne zna u što gledati – raskošni dekolte, haljinu ili nešto sasvim treće

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus na Instagramu je objavila fotografiju u izazovnom izdanju, a komentari na viđeno pristižu jedan za drugim.

Nives Celzijus izaziva brojne reakcije svakom svojom pojavom na društvenim mrežama, a pohvale na račun svog izgleda dobila je i ovoga puta.

Pogledaj i ovo Ivana Husar Mlinac, TLZP završila i na televiziji! Bivšu Divasicu kamere ulovile u urnebesnom trenutku, a sve zbog zapečenog graha: "Sad se svi smiju i snimaju me..."

"Poslije svakog mog spremanja za izlazak moja soba je spremna za spremanje", napisala je Nives uz fotografiju na Instagramu na kojoj pozira u izazovnoj haljini i žutom kaputu. Haljina je otkrila njezin bujni dekolte, a radi se o kombinaciji o kojoj će se sigurno još dugo pričati.

"Vrh vrhova", "Najljepša, najzgodnija i veoma sposobna žena", "Najljepša si", "Savršena i daleko bez premca", samo su neki od komentara na njezinu fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Poslije svakog mog spremanja za izlazak, moja soba je spremna za spremanje.

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Inače, Celzijus je dio žirija popularnog showa "Tvoje lice zvuči poznato", koji se u nedjelju ponovno počeo emitirati, a ona je oduševila gledatelje svojim stajlingom. U svakoj emisiji odabere stil koji njezine obožavatelje obara s nogu, a što sprema za sljedeću, provjerite u nedjelju 4. listopada.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) +1 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Srca žena davno je osvojio, ali on je vjeran samo jednoj: Suprugu su mu vrijeđali zbog viška kila, njegova reakcija na to sve je osvojila

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene