vruće!

Nives podigla temperaturu s drugog kraja svijeta, nikad kraća haljinica u koju je uskočila savršeno je istaknula njezinu bujnu pojavu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus uživa u Tajlandu s Ecijom Ivušić, a fotka u turbo kratkoj crvenoj haljinici pogidla je temperaturu usred zime.

Nives Celzijus posljednjih dana odmara u Tajlandu, a svojim se obožavateljima redovito javlja na Instagramu iz toplijih krajeva.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

Pratiteljima je ubrzala puls objavom fotke na kojoj pozira u pripijenoj ultrakratkoj crvenoj haljinici, koja je savršeno ocrtala njezine bujne obline. U samo sat vremena je dobila više od pet tisuća lajkova, a u komentaru joj se javila i prijateljica koja joj u Tajlandu pravi društvo, Ecija Ivušić. "O mama mia", napisala joj je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

"Prekrasna", "Predivna si žena", "Kraljica", "Žena za poželjeti", "Prevruće", samo su neki od komentara koje je dobila ispod fotografije. Nives je stil upotpunila pletenicama, a na sebi je imala i jednostavne cipele na visoku petu.

Podsjetimo, Nives i Ecija jako su bliske i često putuju skupa, a zadnji put su zajedno bile u Egiptu u lipnju prošle godine te su i odande neprestano objavljivale svoje seksi fotke.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Đoković, Novak Đoković (Foto: Profimedia) +0 Jelena Đoković, Novak Đoković (Foto: Profimedia) Celebrity Slučaj Novaka Đokovića potaknuo je glasine o lošem odnosu njegove supruge i majke, nisu se uspjele složiti ni u najtežim trenucima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene