Najgori scenarij

Mnogima popravila dan: Nives Celzijus se požalila da nema mlijeka i pokazala bujno poprsje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica, glumica i spisateljica Nives Celzijus pozirala je samo u grudnjaku bez trunke šminke na licu, a otkrila je svoje bujno poprsje.

Nives Celzijus objavila je novi selfiE na svom profilu na Instagramu, a za svojih preko 300.000 pratitelja je uljepšala dan.

Pogledaj i ovo Fani Stipković (Foto: Instagram) Tko treba grudnjak Golišavo izdanje najseksi novinarke s Korčule otkrilo da ispod haljine ne nosi ništa

Pjevačica, glumica i spisateljica pozirala je samo u grudnjaku bez trunke šminke na licu, a otkrila je svoje bujno poprsje.

"Najgori jutarnji scenarij, ostala bez mlijeka za kavu", napisala je Nives u opisu fotografije. Dobila je brojne pozive na kavu, pohvale na račun njezinog izgleda, no i nekoliko negativnih komentara.

Nives Celzijus na društvenim mrežama često dijeli fotografije iz svog života, a nerijetko zagolica maštu svom velikom broju pratitelja. Dan prije nego što joj za zafalilo mlijeka za kavu, Nives je objavila fotografiju kojom je najavila svoju novu pjesmu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moj osmijeh kada sam čula svoju novu pjesmu 🎶

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Na fotografiji je pozirala samo u majici bez donjeg rublja, no nikome to nije smetali. Dobila je na desetke pohvala da izgleda prelijepo, a izgleda da uskoro možemo očekivati i njezin novi singl.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Peter Dinklage i Erica (Foto: AFP) Peter Dinklage i Erica (Foto: AFP) Peter Dinklage i Erica (Foto: AFP) Peter Dinklage (Foto: Profimedia) +0 Peter Dinklage (Foto: Profimedia) Celebrity Privatni život skrivaju iako su u braku 15 godina: Nitko ne zna ime njihove kćeri, a ni spol drugog djeteta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene