kakve brige!

Nives Celzijus priznala da je uvijek muče isti problemi i pozirala u grudnjaku: "Nije ti lako"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus pozirala je samo u grudnjaku i trapericama te podijelila s pratiteljima oko čega svakodnevno dosta razmišlja.

Nives Celzijus (39) često obavljuje atraktivne fotografije, a usput podijeli i neku zanimljivost ili dilemu s pratiteljima. 

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

"Vječni problemi s majicama. Nikad ne mogu pronaći odgovarajuću", istaknula je pjevačica i spisateljica pokraj slike na kojoj pozira u grudnjaku i trapericama. 

Nivesina objava brzo je prikupila mnogo lajkova, ali i komentara pratitelja. "Ma što će ti majica. Možeš i bez nje", "Tko je još vidio nositi majicu?", "Wow", "Ahahaha, carice", "Predivna", "Nije ti lako nikako", napisali su joj. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

Inače, Nives je nedavno objavila fotografiju svoje frizure i tražila mišljenje pratitelja. "Pletenice, da ili ne?", napisala je pored fotografije na kojoj je pozira s ispletenom kosom, no rijetki su joj odgovorili i prevladali su komentari na račun drugog detalja koji je mnogima skrenuo pažnju s njene kose. 

"Tko gleda u pletenice?" , "Ja ovdje ne vidim pletenice", pisali su joj pratitelji koji su se na fotki fokusirali na njen bujni dekolte, no bilo je i onih koji su odgovorili na pitanje koje je postavila, a neki su se čak i porječkali oko toga pristaju li joj pletenice ili ne.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser i Bendetta Caretta (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) +0 Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Celebrity Hauser kaže da je odlučio pokazati svoju princezu, na plaži su izmjenjivali strastvene poljupce i nježnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene