Sve je priznala

Novi muškarac u životu Nives Celzijus, o kome je riječ? ''Sve je to još nekako nevino i svježe''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus otkrila je kako joj je u život ušetao novi muškarac, no sve je još svježe. Kaže da joj je ova godina bila izrazito emotivna i puna ljubavi.

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus posljednjih nekoliko mjeseci uživa kako god može, a sada je otkrila i kako će joj 2020. godina unatoč svemu što se događa ostati u sjećanju po mnogim prekrasnim trenucima.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

"Osim što sam radila i očekuju me neki uzbudljivi poslovni projekti kojima se jako veselim, ova godina bila mi je izrazito emotivna i puna ljubavi", rekla je Nives za Story. Ističe kako joj je u život ušetao novi muškarac.

Domaća ljepotica kaže kako je sve to svježe, nevino i iskreno te i ne zna kako bi sve nazvala. "Možda simpatijom koja je uzvraćena", istaknula je Celzijus.

Pjevačica i spisateljica inače je članica žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato", a nedavno je na društvenim mrežama otkrila kako uživa u Splitu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene