''Boginja!''

Mokra Nives Celzijus zauzela zavodljivu pozu uz rub bazena, pored veličanstvenog prizora stavila je i zanimljiv opis

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus trenutačno je u Tajlandu, a na Instagramu se javila iz bazena te je seksi fotografijom raspametila obožavatelje.

Nives Celzijus jedna je od brojnih poznatih Hrvatica koje su ovaj mjesec od hladnoće odlučile pobjeći u toplije krajeve, a ona je s Ecijom Ivušić otputovala u Tajland.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus nevjerojatno sliče! Nives Celzijus pokazala lijepe kćer i sestru, objavila zajednički video: ''Ma prezgodne ste sve tri!''

Dame se s odmora svakodnevno javljaju na svojim profilima na Instagramu i fotkama s plaže izazivaju zavist, ali i divljenje svojih pratitelja.

A zadnja fotka koju je Nives objavila na društvenoj mreži napravila je pravu pomutnju.

"Mala sirena", napisala je u opisu fotke na kojoj mokra zavodljivo pozira uz rub bazena u zanimljivom badiću sa srebrnim gornjim dijelom, koji je u prvi plan stavio njezino bujno poprsje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

"Fenomenalna ti, fotka, ambijent!, "Boginja", "Neodoljiva", "Najbolja sirena!" neki su od brojnih komplimenata koje je dobila ispod fotke, a skupila je i više od 10 tisuća lajkova.

Nives je, čini se, za Tajland spakirala hrpu seksi badića jer ih je dosad zaredala već nekoliko, a svaki je izazovniji od prethodnog.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivano Balić (Foto: Instagram) Ivano Balić (Foto: Instagram) +0 Ivano Balić (Foto: Instagram) Celebrity Ivano Balić bivšu suprugu oženio je jako mlad, a nakon razvoda je pronašao sreću s lijepom odbojkašicom Mirelom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene