Malo dodatnih celzijusa

Nives se zaigrala na bazenu, pa počastila fanove prizorom koji neće tako lako zaboraviti: "A gospe, ti si kao vila"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus objavila video koji je raspametio njezine brojne obožavatelje i pratitelje na profilu na Instagramu.

Nives Celzijus se pobrinula da dodatno ove ugrije ljetne dane svojim obožavateljima i to novim videom koji je podijelila na svom profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

39-godišnja pjevačica i spisateljica odlučila se pohvaliti kako uživa ovih dana na odmoru i provodi se na bazenu i to u badiću zanimljivog kroja. Šareni i tijesni bikini jedva je obuzdao njezine bujne obline koje su joj postale zaštitni znak, a njezinim pratiteljima probudio maštu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

"Ono kad nema tvog broja, ali ti odlučiš da može i broj manji", "Ti goriš Nives Celzijus", "Presladak badić", "Prekrasna", "Ajme, sve kipi", "Boja badića je bomba", "Sirena isplivala", "Bombaaa", "Prirodna ljepota", "Nives, blistaš", "A gospe, ti si kao vila", "Savršenstvo", poručili su joj u komentarima.

Nives smo donedavno imali priliku pratiti u showu "Tvoje lice zvuči poznato", a iz tjedna u tjedan obožavatelji su je obasipali komplimentima na društvenim mrežama i teško je reći u kojoj je kreaciji bila najljepša. Mogli smo je vidjeti u nježnima, ali i u onim vatrenima u kojima je malo toga ostavila mašti.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Profimedia) Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) +9 Catherine Zeta Jones, Michael Douglas (Foto: Profimedia) Celebrity Njezino rastezanje u badiću rijetko koga je ostavilo ravnodušnim, u 52. godini odala tajnu zavidne figure: "Ti si inspiracija!"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene