joj, joj!

Nives u seksi kreaciji potaknula obožavatelje na zumiranje fotke, na nju nije ostala ravnodušna ni poznata Hrvatica: "Božanstvena žena"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus podijelila je seksi fotografiju s ljetovanja na Jadranu i izmamila uzdahe obožavatelja.

Nives Celzijus podijelila je seksi fotografiju s odmora na otoku Obonjanu i zagolicala maštu svojih obožavatelja. 

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

"Okupana suncem", napisala je pjevačica i spisateljica. Nives je pozirala u pletenoj haljini koja joj se s lijeve strane previše spustila što pratiteljima nije promaknulo. 

Ecija Ivušić jasno je poručila što misli o objavi stavivši u komentare zaljubljene emotikone.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

"Lajk tko je zumirao", "Savršena ljepota", "Top", "Joj", "Predivne oči, predivna žena", "Seksi žena", "Prelijepa si", "Opa", "Ljepotica", "Božanstvena žena", "Žena zmaj", "Top žena, top slika, top tijelo", komentirali su Nivesini obožavatelji. 

Inače, Celzijus se nedavno na Instagramu obračunala s hejterima objavivši video. "Nives Celulitis (moje celulitno dupe ipak može poljubiti samo moj dečko)", napisala je naša poznata ljepotica uz snimku koju je snimila pored bazena.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Profimedia) Wayne Rooney (Foto: Getty Images) Collen i Wayne Rooney (Foto: Getty Images) Wayne Rooney (Foto: Instagram) +3 Wayne Rooney (Foto: Instagram) Celebrity Supruga mu je oprostila brojne afere, a slavni nogometaš sada je snimljen s čak tri djevojke u hotelskoj sobi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene