A tko ne bi bio?

Nives zauzela pozu koja nekima i ne bi bila tako jednostavna pa poručila fanovima: "Mora da ste zaljubljeni u pogled"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus objavila je na profilu na Instagramu nešto drugačiju fotografiju nego inače, ali opet njezini su se atributi našli u prvom planu.

Nives Celzijus svoje pratitelje i obožavatelje na Instagramu često časti svojim razgolićenim izdanjima za koje dobiva tisuće komplimenata i lajkova, no sada je objavila jednu sasvim drugačiju fotografiju.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus "Takvu te najviše volimo" Nives Celzijus pokazala je svoju prirodnu ljepotu pa sve oduševila: "Bez filtera, filera, botoksa, to sam samo ja!"

39-godišnja Nives pozirala je na rubu stijene i to dok s lakoćom izvodi špagu čime je pokazala zavidnu vještinu kojom se dosad nije pohvalila.

"Mora da ste zaljubljeni u pogled", napisala je uz fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

"Mora da si prva žena koja je na tom mjestu napravila špagu. Predivna", "Pogled obara", "Tako slatka i elastična s najljepšim osmijehom", "Eee Nives Nives udaj se za mene pa da zajedno vježbamo", "Ne znam što je ljepše, pogled ili Nives", "Prava mačka", "Lijepa si"; "Boginja", poručili su joj u komentarima.

Nives je ovih dana bila i jedna od glavnih zvijezda modne revije Snježane Mehun, na kojoj je njezin dekolte ukrao sve poglede, a tamo se raspričala i o svojem ljubavnom životu.

"Ljubav je OK, sve po starom. U nekom trenutku se već navikneš, pa ti je to pod normalno", kazala je za In Magazin Nives, koja je u vezi više od godinu dana, no skriva svojeg dečka, a naglasila je i kako se ne planira ponovno udavati.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) George Clooney (Foto: Profimedia) Amal Clooney (Foto: Profimedia) +2 George Clooney i Brad Pitt (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Tko je žena s kojom je Clooney bio u braku prije lijepe Amal, mnogi ni ne znaju da je već jednom bio oženjen?

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore (Foto: Getty Images) Demi Moore (Foto: Getty Images) Demi Moore (Foto: Instagram) Demi Moore (Foto: Profimedia) +7 Demi Moore (Foto: Profimedia) Nekad i sad Slovila je kao jedna od najljepših, ali njezino lice već mjesecima izaziva lagano čuđenje: ''Da nisam vidjela naslov, ne bih znala da je ona''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene