vruće, vruće!

Nives srušila Instagram fotkom na kojoj pozira gola, ravnodušna nije ostala ni njezina poznata prijateljica!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus u utorak je objavila fotografiju na kojoj pozira potpuno gola, a na fotku joj se javila i prijateljica Ecija Ivušić.

Nives Celzijus začinila je početak tjedna mnogim pratiteljima novom fotografijom na Instagramu. "I, kako vam se sviđaju novi noktići?" napisala je uz fotografiju na kojoj je pozirala potpuno gola.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

Brojni pratitelji komentirali su kako je teško gledati joj u nokte pored prizora koji je pred njima, a javila joj se i prijateljica Ecija Ivušić. "Zaljubljena sam", napisala joj je Ecija u komentaru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

Pjevačica i spisateljica redovito na Instagramu golica maštu svojih obožavatelja, a svakom novom objavom napravi pravu pomutnju, pogotovo u ljetnim mjesecima jer se ne libi pozirati u golišavim izdanjima.

Nives smo donedavno imali priliku pratiti u showu "Tvoje lice zvuči poznato", a iz tjedna u tjedan obožavatelji su ju obasipali komplimentima na društvenim mrežama i teško je reći u kojoj je kreaciji bila najljepša. Mogli smo ju vidjeti u nježnima, ali i u onim vatrenima u kojima je malo toga ostavila mašti.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević i Vladimir Posavec: Predstava o Tesli - 3 Momčilo Otašević i Janko Popović Volarić - 3 +0 Momčilo Otašević i Jelena Perčin - 4 Celebrity Momčilo Otašević raznježio sve rijetkom fotografijom s kćerkicom Mašom: "Predivni tata i njegova princeza"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene