ne daju joj djeca

Nives o udvaračima: "Nitko mi ne ulijeće, niti se trudi"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus još uvijek uživa u solo životu, a novu ljubav brane joj, kako kaže, djeca.

Svestrana Nives Celzijus proteklih mjeseci privlači pažnju svojim sjajnim nastupima u showu "Tvoje lice zvuči poznato". Uz vlastite nastupe i probe za show Nives ostaje malo slobodnog vremena kojeg bi mogla nekome posvetiti. Upravo zato Nives još uvijek solira. "Nema nikakvih udvarača. Uz moj životni tempo nemam vremena za sebe, a kamoli za nekog drugog", izjavila je Nives za Story

Pogledaj i ovo Goran Navojec, Minea i Marija Kolb kao Dua Lipa, TLZP jedva dočekao! Goran Navojec nije propustio priliku za komentar koji je sve nasmijao: "Lipa nam je donijela puno radosti!"

Otkrila je i kako joj se muškarci javljaju putem društvenih mreža, no na njihove poruke Nives ne odgovara. "Nemam vremena pogledati te sve poruke pogotovo u posljednje vrijeme. Ali i ne mogu reći da mi netko posebno ulijeće ili se trudi. Ako netko i uleti to je više kompliment vezan uz posao, nije baš da mi se udvara. Vjerojatno nema ni priliku. Ne bih mogla ući u vezu samo tako, a i djeca mi ne daju", kaže Nives koja iz braka s nogometašem Dinom Drpićem ima 11-godišnjeg sina Leonea i 9-godišnju kći Taishu.

Dok je Nives zauzeta, brigo o djeci preuzima Dino, a u usklađivanju obaveza odlično funkcioniraju. "Trenutno on obavlja dio oko zadaća, odlazi na informacije... Njega je to zapalo, no vjerujem da će se situacija ponovno promijeniti", kaže Nives.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene