Vrući prizori!

Niske temperature nisu poremetile Nivesin plan da uskoči u usku haljinicu, a u prvom planu našao se nikad bujniji dekolte!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus bila je jedna od gostiju modne revije brenda Duchess Snježane Mehun.

Naša uspješna poduzetnica i modna dizajnerica Snježana Mehun u Zagrebu je predstavila najnoviju kolekciju svojeg modnog brenda Duchess, a modna je revija okupila brojna poznata lica domaće scene.

Pogledaj i ovo Ecija Ivušić isplivale snimke Ecija Ivušić na djevojačku zabavu pozvala poznate dame, a pojavila se i bivša manekenka koju više ne viđamo često

Snježaninu reviju nikako nije htjela propustiti ni pjevačica i spisateljica Nives Celzijus, koja je bila jedna od glavnih zvijezdi večeri, a pažnju je plijenila seksepilnim stajlingom.

Niske temperature nisu je spriječile da uskoči u usku haljinu koja je istaknula njezin bujni dekolte u prvi plan, a u kojoj je zavodljivo pozirala okupljenim fotografima.

Osim Nives, u modnoj reviji brenda Duchess uživali su i Ecija Ivušić i Goran Belošević, Borna Kotromanić, Neven Ciganović, Sandi Cenov i brojni drugi.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton, princeza Charlotte (Foto: Getty Images) Princeza Charlotte (Foto: Profimedia) Princeza Charlotte (Foto: Profimedia) +0 Princeza Charlotte (Foto: Getty Images) Celebrity William i Kate uhvaćeni na tajnom mjestu gdje se opuštaju prije polaska na obiteljski odmor, o njima brine čak 96 ljudi!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Supertalent: Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić +18 Mark Bagarić Nekad i sad Pogledajte kako je Mark Bagarić izgledao prije dvije godine, isplivala njegova snimka koju je pogledalo gotovo milijun ljudi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene