Nikad bujnije izdanje

Od Nives smo naviknuli na razne provokacije, ali ova fotografija uspjela je podijeliti njezine pratitelje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus svoje je pratitelje na Instagramu počastila novom provokativnom fotografijom na kojoj svi gledaju u njezin nikad bujniji dekolte.

Duboki dekoltei jedan su od zaštitnih znakova pjevačice i spisateljice Nives Celzijus, no kao da njezina najnovija fotografija na Instagramu sva prijašnja izdanja baca u drugi plan.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

Naime, Nives je sa svojih gotovo 400 tisuća obožavatelja podijelila fotografiju na kojoj je je odjevena u dugi svjetlucavi kombinezon ispod kojeg ne nosi baš ništa, pa su tako njezine obline završile u prvom planu i teško je skinuti pogled s njih, a čini se da joj nije bilo lako niti ih obuzdati.

"Zakašnjeli novogodišnji mood", napisala je Nives uz fotografiju i tako otkrila da je upravo to bila njezina kombinacija za ulazak u novu godinu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

Njezini pratitelji nakon toga nisu mogli sakriti oduševljenje.

"Ajme, kolike kuglice", "Divna žena, super", "Da ih je dodirnuti, pa makar umro odmah", "Predivna si", "Top Nives", poručili su joj u komentarima. 

Ipak, nekima se ovakvo Nivesino izdanje nije previše svidjelo pa su joj poručili da je nekad manje više i ljepše te da joj je nova fotografija neukusna. 

"Obožavam je, ali mi je ovdje malo neukusno, tj. velik dekolte", zaključio je jedan od njezinih pratitelja. 

Nives je nedavno priznala da razmišlja o promjeni imidža, ali i promjeni umjetničkog imena te da bi se voljela zvati samo Nives. 

Inače, pjevačica, koja je nedavno bila i članica žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato", rođena je kao Nives Zeljković, a kad se udala 2005. za nogometaša Dinu Drpića, uzela je njegovo prezime.  Nakon razvoda vratila je svoje staro prezime, no najpoznatija je baš po umjetničkom imenu. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene