Isprovocirao ju je

Pogledajte kako se Nives obračunala s bezobraznim pratiteljem koji joj je postavio intimna pitanja, njezin odgovor je hit!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus na Instagramu odgovorila pratitelju koji ju je pitao kada će se udati i rađati djecu.

Nives Celzijus često na Instagramu dobiva bezobrazne komentare, koje obično ignorira, a s jednim takvim pratiteljem sada se ipak odlučila obračunati.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus nevjerojatno sliče! Nives Celzijus pokazala lijepe kćer i sestru, objavila zajednički video: ''Ma prezgodne ste sve tri!''

Objavila je fotografiju na kojoj pozira na quadu vrućim hlačicama i topiću te je, po običaju, za svoj izgled dobila brojne komplimente, no jedan ju je komentar isprovocirao.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

"Gdje si kockasta, hoće li te netko oženiti, kad misliš rađati?" upitao ju je pratitelj, a ona mu je spremno odgovorila.

"Ono, jedan muž i dvoje djece mi je čist dovoljno, hvala na pitanju", napisala je Nives i skupila mnoštvo lajkova.

Podsjetimo, Nives je bila devet godina u braku s nogometašem Dinom Drpićem s kojim ima i dvoje djece, sina Leonea i kćer Tashu. Par je nakon razvoda ostao u dobrim odnosima, a Nives je u emisiji "Zdravlje na kvadrat" otkrila da ponekad i kuha za bivšeg supruga.

"Sve je stvar dobre volje, truda i nesebičnog ulaganja u odnos, što ljudi često nisu voljni činiti jer je naizgled puno lakše mrziti nekoga s kim si se u startu razišao u lošim odnosima. Na neki način ovakav odnos zahtijeva mnogo više strpljenja, truda, samokontrole. No nije nemoguće, a zbog djece takav trud itekako vrijedi uložiti", kazala je nedavno u intervjuu za DNEVNIK.HR, u kojem je potvrdila i da je već više od godinu dana u sretnoj vezi s muškarcem čiji identitet ne želi otkriti.

"Koliko god nekome možda izgledalo drugačije, nastojim uvijek svoju intimu zadržati za sebe, pogotovo kada je u pitanju netko čiji izbor nije biti javno, masi poznato lice. Zato ne bih voljela o detaljima", objasnila je svoju odluku.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i princ William Princ Harry i princ William +0 Princ Harry i princ William Celebrity Princ William u naletu bijesa jasno dao do znanja što misli o Meghan, a ni Harryjevi prijatelji nemaju ništa lijepo za reći o njoj

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene