Tko bi joj odolio?

Nives Celzijus cijela se utegnula u lateks, neki su odmah poželjeli biti pokraj nje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus je na Instagramu objavila fotografiju u kombinaciji od crnog lakiranog lateksa koja joj stoja kao salivena.

Siv maglovit dan svojim je obožavateljima uljepšati odlučila pjevačica i spisateljica Nives Celzijuspodijelivši s njima kombinaciju u kojoj je mnogima oduzela dah, ali i podigla temperaturu na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus nevjerojatno sliče! Nives Celzijus pokazala lijepe kćer i sestru, objavila zajednički video: ''Ma prezgodne ste sve tri!''

I to ne bilo kakvu kombinaciju, već onu od crnog lakiranog lateksa koju čine minijaturni top na jedno rame koji je jedva zadržao bujni joj dekolte na mjestu i hlače visokog struka.

"Maglovito jutro, idealno za sauniranje u lateksu", napisala je Nives u objavi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

Nives je time uspjela podići temperaturu i svojim obožavateljima koji su u komentarima poručili što misle o njezinom najnovijem izdanju.

"Slatkiš medeni", "Idealno bi bilo da si kraj mene u tome", "Predivna", "Crna mačka", "Lele kuku, još je cijelo, samo što nije eksplodiralo odijelo", "Ohoho, predivna utegnuta dama sva puca od ljepote", "Sviđa mi se", samo su neki od komplimenata koje je dobila.

Nives i ove nedjelje gledamo u novoj epizodi popularnog showa Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato" u kojoj kao članica žirija ocjenjuje transformacije kandidata što zapravo nije nimalo lak zadatak.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene