prvi dojam nekad zavara

Zbog ove fotke Nives stižu upiti je li joj plan srušiti internet, a jedno je sigurno - nadmašila je samu sebe

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u moru samo u sakou.

Iako smo od nje navikli na zavodljiva i provokativna izdanja, svojom posljednjom fotografijom na Instagramu Nives Celzijus nadmašila je samu sebe.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

Pohvalila se kako je ušla u more u zimskim mjesecima, no umjesto kupaćeg kostima obukla je samo sako, a zbog poze koju je zauzela mnogi njezini pratitelji zaključili su da ispod njega ne nosi ništa.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

"Toga dana umočila sam tek nogice. Je l' ima među vama hrabrica koji su već obavili prvo ovosezonsko kupanje?" upitala je Nives pratitelje, no odgovorili su joj tek rijetki, dok je većina komentirala prizor na fotki.

"Kraljica plaže", "Koliko si bombastična!","Ti baš planiraš srušiti internet?", "Jao, ženo, što nam radiš", "Internet gori", samo je dio od stotinu komentara koje je dobila ispod fotke, a skupila je i više od 20 tisuća lajkova.

Nives je i ranije ove godine objavila jednu netipičnu zimsku fotografiju na kojoj pozira u badiću, a i tada je prizorom oduševila svoje pratitelje.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Nižetić i Frane Mastelić (Foto: Instagram) Petra Nižetić (Foto: Instagram) Petra Nižetić i Frane Mastelić (Foto: Instagram) Petra Nižetić (Foto: Instagram) +3 Petra Nižetić (Foto: Instagram) Celebrity Poznata Splićanka u 40. godini čeka drugo dijete, i ovu je trudnoću tajila dok uživa u idili seoskog života

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene