izdanje koje golica maštu

Može li više seksi? Nives pozirala u prozirnom kombinezonu, oduševljeni fanovi mole je samo jednu stvar

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj nosi čipkasti kombinezon koji otkriva više nego što skriva.

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (39) svojom posljednjom fotografijom na Instagramu zagolicala je maštu pratitelja.

Pogledaj i ovo Ivana Husar Mlinac, TLZP završila i na televiziji! Bivšu Divasicu kamere ulovile u urnebesnom trenutku, a sve zbog zapečenog graha: "Sad se svi smiju i snimaju me..."

Na oduševljenje mnogih, fotkala se u uskom čipkastom kombinezonu koji otkriva više nego što skriva, no bilo je i onih kojima je na fotki nešto zasmetalo.

"Zašto se ne digneš i okreneš kameri?", "Čipka zna dobro pokriti ili otkriti, ovisno s koje strane gledaš", pisali su joj pratitelji koji su primijetili da se taktički okrenula bočno kameri i koje je zanimalo kako Nivesino izazovno izdanje izgleda sprijeda.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

Ipak, prevladali su komplimenti, kako na račun kombinezona, tako i na račun njenog izgleda na fotki.

Osim na Instagramu, Nives je tijekom protekle godine svoje obožavatelje redovito oduševljavala odjevnim kombinacijama za emisiju Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato" gdje je bila članica žirija. U toj ćemo je ulozi uskoro ponovo moći gledati jer se omiljeni show vraća na male ekrane, a nova sezona okupit će i osam najboljih natjecatelja iz prethodnih.

Popularni show Nove TV ''Tvoje lice zvuči poznato“ u utrci je za medijsku nagradu Zlatni studio, i to u kategoriji Najbolja TV zabava. Među finalistima je i glumac Goran Navojec, ujedno i član žirija u showu, u kategoriji Najbolji glumac.

Podržite ih svojim glasom, a kako to učiniti, saznajte ovdje.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Bruno Petković Celebrity Bruno Petković i Iva Šarić skrivali su da su zajedno, a sad čekaju prvo dijete, lijepa manekenka trudna je pet mjeseci!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene