nadmašila je samu sebe

Nives zna kako izgledati zanosno baš u svakoj prilici, a njezino izdanje za pustinju jednostavno morate vidjeti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus na Instagramu je objavila fotografiju iz pustinje u Egiptu na kojoj nosi vruće hlačice i topić koji otkriva trbuh.

Nives Celzijus trenutačno se provodi u Egiptu, gdje joj društvo čini i Ecija Ivušić.

Pogledaj i ovo Ivana Husar Mlinac, TLZP završila i na televiziji! Bivšu Divasicu kamere ulovile u urnebesnom trenutku, a sve zbog zapečenog graha: "Sad se svi smiju i snimaju me..."

Nakon što su obje na Instagramu objavile fotke u badićima, Nives se sada javila iz pustinje u gradu Sharm El-Sheikh, za koju je složila zanimljiv stajling.

"Vrela kao pustinja" napisala je uz fotke na kojima zanosno pozira na vozilu u vrućim hlačicama, topiću koji otkriva trbuh i kratkim čizmama, s kariranom maramom svezanom oko glave.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

"Vrelija od pustinje", "Bomba", "Kraljica pustinje", "Najzgodnija Hrvatica", redali su se komplimenti ispod fotke, a javili su joj se i neki Egipćani koji su joj poželjeli dobrodošlicu u njihovu zemlju.

I njezinu outfiti u showu "Tvoje lice zvuči poznato", u kojem je članica žirija, također ne prolaze neprimijećeno jer su uvijek upečatljivi i seksi, a u zadnjoj epizodi gledatelje je očarala u zavodljivoj svilenoj haljini.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ovoga puta gledajte u subotnjem večernjem terminu na Novoj TV, 5. lipnja!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Lozar šesta emisija TLZP - 2 Saša Lozar šesta emisija TLZP - 5 Saša Lozar šesta emisija TLZP - 4 Saša Lozar šesta emisija TLZP - 1 +23 Saša Lozar šesta emisija TLZP - 3 Celebrity Treba li se Lepa Brena zabrinuti zbog ovih prizora? Vitko tijelo i duge noge koje bi baš svakog zavarale!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene